Afdeling Roeselare
p.a. Rumbeekse stwg 285
8800 Roeselare
Tel. 051 20 43 81
vriendenvanlourdes.roeselare@gmail.com

zondag 4 september 2016

AFHAALPOSTEN GEZOCHT.

Weer staan wij voor de start van een nieuw werkjaar bij de Vrienden van Lourdes. Wij doen dit jaar een speciale inspanning voor de werving van de lidkaarten , misschien op een meer eigentijdse wijze.
Naast de gewone  “ijveraars” willen wij nu ook werven via “ afhaalposten”. Dit zijn plaatsen waar de lidkaart kan afgehaald worden, zo maar.  Wij weten dat heel wat mensen, die door een ijveraar niet meer bezocht worden toch   een lidkaart willen uit sympathie of om kans te hebben op een Lourdesbeurs, die nu 500 euro bedraagt.                                                                                     Onze   afhaalposten krijgen  een aantal lidkaarten in depot en een affiche om kenbaar te maken dat de lidkaart bij hen te verkrijgen is. Tevens zorgen wij er voor om bepaalde afhaalposten kenbaar te maken.
Zo denken wij dat je op die manier nog een steentje wil bijdragen  om ook op uw parochie een behoorlijk aantal leden te kunnen behouden om een aantal Lourdesbeurzen te kunnen toekennen.
Indien je wil meewerken laat het ons weten . Wij zullen er u zeer erkentelijk voor zijn.

Tevens  verwelkomen u graag op onze startdag: 8 spetember e.k. met een mooie Mariale viering om 18u. en aansluitend een babbel, een hapje en een drankje. 
Geen opmerkingen: